Povratak na sadržaj

VIJESTI
JUBILEJ OSKARA

Dragoljub Markovski
voditelj za odnose s javnošću Oskar

Edukacijska i konzalting kuća "OSKAR", Centar za razvoj i kvalitetu iz Zagreba, navršava 24. travnja 15 godina postojanja i 10 godina djelovanja međunarodno priznate škole za evropske menadžere kvalitete raznih profila (EOQ). Ove značajne obljetnice obilježit će se "Danima Oskarovih poslovnih partnera", što će se održati u hotelu "Admiral" u Opatiji, od 23. do 25. travnja.

Neposredno nakon svečanog otvorenja skupa, 24. travnja, uslijedit će promocija Menadžment-centra "OSKAR - ADMIRAL". U sklopu pak radnog dijela Dana, istoga će se dana održati seminar na temu "Pravo na kvalitetu imamo svi, pravo na nasilje nema nitko". Uvodno će izlaganje dati prof. dr. Slavko Kulić. Ovoj će temi - sutradan - biti posvećen i okrugli stol.

Očekuje se da u obilježavanju "Oskarovih" jubileja sudjeluje 150 ljudi, mahom predstavnika poslovnih partnera iz Hrvatske i inozemstva - iz Rusije, Austrije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne gore i Brčko distrikta – te sudionici u stvaranju povijesti „Oskara“.